Initial Impression
Rungsted December 22, 2009

Coach Dean

Vi er rigtig godt tilfredse med kampens resultat. Vi har hele den sidste uge koncentreret os om at starte sæsonens anden halvdel med et positiv resultat, og 3 point i en udekamp mod det hold, der ligger lige foran os, var en fantastisk måde at starte anden halvdel på.

Efter en pause i kampprogrammet er det vigtigt at starte kampen med enkelt spil og så udvikle spillet som kampen skrider frem. Det var tydeligt i starten af kampen, at vi ikke lykkedes med det enkle spil mod et hold, der var ivrige efter at udnytte vores fejl. Brian Greer havde nogle gode redninger tidligt i kampen. Som første periode skred frem, fik vi spillet os til et Power Play, og vi havde nogle gode scoringschancer. Det fik vendt kampen i vores favør, og vi var stærkere i periodens slutning end vi havde været i starten. Generelt var vi bare ikke helt skarpe med vores pasninger, beslutninger og vigtigst af alt – vores afslutninger. Vi talte om disse ting i pausen og spillerne kom stærkt igen i anden periode. Nu var vores spil bedre på midten, og bedre beslutninger og pasninger gjorde det muligt for os at bevæge os ind i Rungsteds zone. I deres zone var vi langt bedre til at kontrollere spillet og smed ikke bare pucken væk. Vi ville have Rungsteds unge målmand til at arbejde for hver en redning, og det gjorde vi med mere aktivitet foran nettet. Vi var til tider for fokuseret på, at alt skulle være perfekt, og vi gjorde det nemt for målmanden ved at skyde forbi målet. Vi dominerede anden periode, og det var dejligt at gå til pausen med en føring. Bare 20 minutter og så havde vi 3 point på udebane. En rigtig god position at være i før sidste periode.

I tredie periode skabte vi stor trafik foran Rungsteds mål, og Martin Ravn valgte det rigtige skud, der gav en retur og dermed scoringschance nr. 2. Det er den slags små ting, der gør en kæmpe forskel.. Spil på mål bliver belønnet, og det lunede med et returmål. Rungsted skal have ros for, at de ikke gav op og kæmpede bravt. De fik tilspillet sig nogle chancer omkring vores mål samt et par Power Plays. Vi fik ro på vores spil halvvejs gennem perioden og begyndte at tage gode beslutninger igen, som førte til en forbedring af vores spil.

Det er ofte blevet sagt, at kampe afgøres af “special teams” og målmandsindsats – og begge var afgørende faktorer i aftenens kamp. Vores boxplay fungerede rigtig godt – ikke mindst fordi vi scorede 2 undertalsmål, men især pga en forbedring i vores spil i mellemzonen. Der blev også blokeret skud: specielt Henrik Benjaminsen trådte til her. Brian Greer spillede endnu en god kamp, og vi var i stand til at score de mål, der skulle til, samt beskytte området foran vores mål.

Vi var gode til at begrænse hjemmeholdets førstekædes scoringschancer, både når vi var fuldtallige og i undertal. En rigtig god holdindsats med nogle spillere, der fortjener at blive nævnt: Olafur Gunnarssson fyldte rigtig meget i midterzonen med sit stærke spil. Dan Rudisuela kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne og lagde op til vores 3. og 4. mål, og Ryan Huddy var på pletten til at score det vigtige første mål. I en så tæt kamp er det svært at give spilletid til vores unge spillere. Det var godt at have dem med på turen her i starten på sæsonens anden halvdel. De havde mulighed for, fra bænken, at danne sig deres egne indtryk af hurtigheden og styrken hos spillerne og bør nu være klar over, hvilken udvikling, der skal til for at spille i ligaen.

Vi nød vores sejr og er straks gået i gang med at forberede os til kampen mod Vojens.

Vi ønsker alle Bulldogs fans og supportere en rigtig glædelig jul!

Game Summary