coach

Fra træneren:

Coach DeanVi ydede en flot holdindsats i tirsdags, og det er samme indsats og resultat, vi har brug for i vores sidste kamp inden pausen, der markerer halvvejen i sæsonen. Som nævnt vil vi gerne slutte den første halvdel af sæsonen med et godt resultat og tage det momentum med os til anden halvdel af sæsonen.

Vi har nu taget point i fire kampe i træk og har ikke tabt en kamp i ordinær spilletid. Det er tydeligt, at opbakning fra hele holdet til at score mål gør en kæmpe forskel og det bliver der, testen skal stå mod Herning.

Herning har et yderst disciplineret og stabilt hold, især når det gælder udvisninger og længden på skiftene. De spiller et meget defensivt system og vil straffe turnovers og uopmærksomt spil med hurtige kontraer. I den sidste kamp mod Herning havde vi 45 skud på mål. Statistik er ikke altid lige vigtigt – den vigtige statistik er målchancerne – og vi havde rigtig mange kvalitetschancer. For at få succes mod Herning skal vi score på disse chancer. Det fremgår af resultaterne fra denne sæson, men også slutspillet i sidste sæson, hvor vi tabte en kamp 2-1 med 45 skud på mål – og den afgørende kamp 1-0.

Deres målmand har været i særklasse i år og vil helt klart have en nøgleposition i fredagens kamp. Naturligvis går en del af æren til hele holdet og deres holden fast ved deres system, men i den sidste kamp mod os, var det målmanden, der stjal billedet. Med det i baghovedet, også selv om de må undvære nogle af deres unge spillere, ved vi, at han kan være udslagsgivende for Herning. Vi har brug for at arbejde os frem til så mange af de gode scoringsmuligheder, som vi gjorde i vores sidste kamp. Forskellen er, at i fredagens kamp er vi nødt til at score på disse muligheder.

Hernings nøglespillere::

  • Joni Myllykoski: Som nævnt, har deres målmand været deres nøglespiller hele sæsonen.
  • Daniel Nielsen: han tilfører erfaring og udviser altid tålmodigt spil.
  • Thor Dresler spillede ikke i deres sidste kamp. I denne sæson har han spillet sine bedste kampe netop mod Odense. Han er altid hårdtarbejdende og er en vigtig spiller for Herning.

Bulldogs:

  • Blake Forsyth er tilbage og spillede hele sidste kamp.
  • Martin Ravn bliver i Odense resten af sæsonen.
  • Mads Jespersen og Alexander Hansson bliver ikke spilleklar mod Herning.
  • Jeppe Bjørck er uvis.
  • Anders Feddersen og Nicklas Dabbagh er sammen med landsholdet.

Julegaver til syge børn:

Tusind tak til de af jer, der havde gaver med til vores indsamling. Hvis alle medbringer 1 stk. nyt eller let brugt legetøj eller tøjdyr, vil vi have flere hundrede gaver efter fredagens kamp. Du kan også aflevere legetøjet på Bulldogs’ kontor inden jul, hvis du ikke kommer til fredagens kamp.

Mere “spillerstuff”:

Opvarmningstrøjerne er nu sat til salg på odensebulldogs.com sammen med en lille håndfuld målmandsstave (brugt i diverse kampe) med holdets autografer.

Du kan vælge imellem:

2009-2010 målmandsstav med holdets autografer: Sort
2009-2010 målmandsstav med holdets autografer: Hvid
2008-2009 målmandsstav med pokalmestrenes autografer: Hvid


Game oik