Besked: Hej med dig..

Hej Frederik

Øv hvor er det træls, at det resultatmæssigt ikke køre så godt. Mere øv, at I tabte imod FIK, da I var klart bedst, set med mine øjne.

Men hvor er det skønt at se, din udvikling på dette OIK hold. Fra engang at ha´ indtaget isen som en ung lidt usikker fyr til nu, hvor du indtager isen som en af de mest stabile og sikre spillere.

Tror du ikke, at der er en god chance for at snuppe en slutspils-plads. Eller er man for optimitisk, når man tror på det, som jeg gør?

Hilsen Trine

Svar
madsHej Trine

Jeg synes også selv at jeg har udviklet mig meget her i Odense. Da jeg kom til Odense for 4 år siden havde jeg lige været skadet og fik rollen som 7. back. Jeg har sidenhen udviklet mig samtidigt med at jeg har fået mere og mere andsvar, hvilket ofte følger hinanden. Jeg har lært meget både af Ulf Wienstock, Dean og Pär. De har alle givet forskellige input til hvad jeg skal gøre bedre og træne på, så jeg kan blive en endnu bedre back. Derudover har jeg også spillet sammen med mange gode backer som fx Limpan, Zinger og Blake som har været gode til at lære fra sig og give tips og råd.

For at svare helt kort på spørgsmålet om jeg tror der er en chance for en slutspils plads, så er det JA!!!!!. Jeg synes bestemt ikke at det er for optimistisk at tro på en slutspilsplads, jeg synes at det er et realistisk krav at vi skal i slutspil.
Jeg ved at vi har spillerne til at klare os gennem den point-mæssige krise vi har været i, og vi vil komme styrket ud af den down peiode vi har befundet os i. Sæson starten har langt fra levet op til holdets egne forventninger men vi arbejder hårdt hver dag til træning for at få det vendt så vi kan begynde at kravle op ad i tabellen.
Jeg synes da også der er fremgang da vi i de seneste 3 kampe har fået 5 points. Vi vil bygge videre på de seneste kampe, og med god support fra fansene vil vi kæmpe endnu hårdere for 3 ponts med Esbjerg på tirsdag.

Mvh
Frederik Hentze