Besked

Hej Frederik,

Jeg er en rigtig stor fan af dig fra den gang du spillede i Rungsted,
jeg fik en af din stave dengang…!

Tilykke med din plads på landsholdet det var flot.

Mit Spørgsmål: Hvor mange kilometer i timen skyder du med dit
slagskud – Jeg syntes det er en hammer af et skud.

Kærlig Hilsen,

Din fan Susan.

Svar
mads
Hej Susan.

Jeg ved ikke hvor mange km/t jeg skyder med, men jeg synes at det kunne være sojvt at få det målt da jeg også gerne selv ville vide det.

Tak for de pæne ord, det er altid rart med support fra fans, jeg håber at du er blevet Odense fan nu, da det efterhånden er noget tid siden jeg spillede i Rungsted. Mht. til landsholdet var det en stor oplevelse, da det er noget jeg har drømt om lige siden jeg startede med at spille ishockey.

mvh
Frederik Hentze